2011 – VIII. Mátra 115 – csak előnevezéssel!

2011, június 4-5. Kisnána – Gyöngyöstarján, 8. Mátra 115 Közösségi Teljesítménytúra!

Ahogy eddig megszoktátok, ha már jártatok itt: gyönyörű útvonal, gondosan felújított turistajelzések, 19 túrázó- és futóbarát frissítőpont, 5 helyen melegétel, online közvetítés, különleges egyedi díjazás. Az idei év új szolgáltatása, hogy a Hidegkúti-turistaházban – a ház üzemeltetőjének jóvoltából – masszázst lehet igénybe venni (becsületkassza alapon).

124 km és 6374m +szint, Magyarország legnehezebb útvonalán minden a teljesítménytúrázók-terepfutók kemény magja számára optimalizálva!

Június 3-án este pedig – már hagyományosan – Teljesítménytúrázó és Terepfutó Batyus Bál. Zenével, filmvetítéssel, közös sütögetéssel.

2011-ben a CASON és a Vodafone segítségével 25 indulót valós időben követhetünk majd, így a már szokásos online közvetítés még izgalmasabb lesz otthonról is.

Egy fontos változás van, 2011-től csak előnevezéssel lehet indulni!

A nevezési díj továbbra is egy tálca házi készítési sütemény (vagy egyéb a túrán ellátásként felhasználható dolog), amit a rajtban veszünk át és az ellenőrzőpontokon kiosztunk.

Az előnevezés során meg kell adni, hogy milyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni:

  • rajtcsomag (laminált itiner és klasszikus teljesítménytúrázó rajtfüzet) – csak ha kell, akkor nyomtatunk Neked (a tavalyi is jó lehet, vagy magadnak is elkészítheted az egyénit) Igazoló lapot minden előnevezett indulónak nyomtatunk.
  • étkezési jegy (meleg és hideg étel, gyümölcs, izó, rostos lé, tea, stb.)
  • teljesítői póló (méret megadásával)
  • különbusz Budapestről (4.55, Hotel Aréna, Stadionok mellett, az első metrót megvárja), vagy Gyöngyösről (5.50, Gyöngyös, 3-as út, Mátrai-út kereszteződés a beninzkútnál, a Lidlel szemben) – a buszra utólag is lehet jelentkezni, még van szabad hely

Előnevezés és további információ itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük