Contact

Gál Niki – galniki (at) matra115.hu, 30-411-8097
Medveczky György – medvegyu (at) matra115.hu, +36 30-927-1876
Keresztesi Koppány (bus and accomodation info) – +36 20-587-7144
Prétor Zsolt – +36 30-740-9585

41 thoughts on “Contact

 1. Hellósztok!

  Egy kérésem lenne felétek. A nevezettek listájában a nevem mellett ne Székesfehérvár (szül. hely), hanem Zebegény (lakhely) szerepeljen, ha megoldható. Előre is köszönöm.

  Zoli

  • Szia,

   bizony lesz élő közvetítés: az áthaladás információk folyamatosan frissülnek majd (a GPS nyomkövetés egyelőre kétséges, még szervezés alatt) a szokásos helyen ( matra115.hu/kozvetites ).

   üdv, Csaba

 2. Sziasztok!

  Készítettem néhány képet az Ep-ken, ahol ott voltam, gondoltam, megosztanám Veletek, hátha néhányan örülnének neki. Mi a módja, hogy felkerüljenek a fotók az oldalra?

  Ja, és óriási gratuláció minden indulónak! :)

 3. Sziasztok! Sajnos kétszer neveztem , mert nem láttam a nevemet a nevezettek között (nem gördítettem le a legördülőt), kérlek, hogy a második 1959-es születésű szegedi Rózsa Tamás nevezését töröljétek! Köszönöm és elnézést az ügyetlenkedésemért!

 4. Sziasztok!
  Még időben neveztem a 115-ös távra, de nem látom magamat az indulók listáján. Előfordulhat, hogy nem lett frissítve, vagy nem érkezett meg a nevezési díj?
  Segítségeteket előre is köszönöm!
  Üdvözlettel:
  Sári József

 5. Valamilyen “normális” elérhetőség, azaz mobil szám vagy e-mail cím található valahol vagy meg tudnátok adni, mert nem mindenkire tartozóan szeretnék veletek kommunikálni.
  Köszönöm

 6. Szia!

  Mire számíthatunk a múlt heti vihar után? A híradások nagy pusztításról írnak, igaz főleg a Bükkben és a Zemplénben, de Mátrát is érintette. Vajon mennyire?

  Üdv,
  Miki

 7. Sziasztok!

  Gyöngyösön még fel lehet szállni a buszra ha ezt nevezéskor nem jeleztem?
  Olyan kísérő is jöhet aki nem nevezett? Természetesen viteldíj ellenében.

  köszönöm

  hcs

 8. Hello, I’m sorry. I can not participate in the Matra 2016 for family reasons. I thank you for your understanding.
  Best Regards.
  Martina Nemeckova
  Prague, CZE

 9. Sziasztok.
  Azt szeretném megkérdezni hogy a 2017-es túra időpontja, nagyjából vagy pontosan megvan-e már és hogy nagyjából mikorra tervezitek a nevezés megnyitását.
  Meg kell addig tanulnunk sütit sütni, szóval nem tréfadolog ez. :)

  Üdv
  Kaszás Ferenc

 10. Sziasztok! Az szeretném kérdezni, hogy elkészültek e már az idei kődíjak. Ha még nem, és van rá lehetőség, akkor én is szívesen festenék néhány darabot. Előre is köszi a választ. Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>