Gyere, várunk a Mátra 115-ön!

Gyere, 2009. június 6-7-én a Mátra 115-re! Újra ez lesz az egyik legjobb teljesítménytúra, ahogyan – talán szerénytelenség nélkül mondhatom – annak számított több mint tíz évvel ezelőtt a 90-es években az akkori Mátra 115.

Magyarország legszebb erdei, természeti környezete, legkeményebb terepe, és nagyon lelkes rendezők várnak a Mátrában!

Mindenkit várunk: túrázókat, futókat egyaránt! Igyekszünk mindenki számára fogyasztható túrát csinálni! Lesznek résztávok is, akinek sietni kell haza, vagy egyszerűen csak nem szeretne 115 km-t lenyomni, annak lesz egy 88 km és egy 55 km körüli táv is. A dolog menet közben is eldönthető lesz, a rajt (Kisnána) és a cél (Gyöngyöstarján) minden távon közös.

Mi, rendezők a Mátrában nőttünk fel és vendégszeretettel várunk itt mindenkit. A nevezési díj sütemény lesz (amit mi is sütünk pár tálcával otthon), lehetőség szerint házi sütemény, amit szívesen megosztanál túratársaiddal (ez is lesz a sorsa, szétosztjuk az ellenőrzőpontokon, ezért legyen szállítható és elálló), ha valaki nem tud házit hozni, akkor végső esetben jöhet a bolti is. Fontos hogy a sütemény melegben is elálló (pl. tejszínmentes) és szállítható legyen! Bármi mást is lehet hozni a közösbe! Mondjuk van egy mogyorófölded, és unod már kerülgetni otthon a mogyorós zsákokat, hát ide hozhatsz belőle. Ami van és egy túrán elfogy, jöhet!

Ha nem lesz elég adomány, akkor sem maradtok éhen, lesz kajajegy, azért lehet majd venni levest, egyebeket, amit támogatásból nem tudunk kihozni.

Minden támogatást (legyen az élelmiszer, vagy frissítőponton osztható valami, egyéb segítség) szívesen fogadunk, legyen ez egy igazi közösségi esemény, amit az erdőkben túrázó-futó közösség szervez magának!

Ha indulni, segíteni, rendezni, támogatni szeretnél, vagy van egy ötleted, javaslatod, kérdésed, írj ide, vagy emilbe: medvegyu kukkac matra115 ponty com.

Amivel még segíthetsz a túra ügyének: fotók, videók, élménybeszámolók, mérési adatok, kirakjuk őket ide, kiváló lenne, ha a 90-es évekből is összejönne valami (pl. élménybeszámolók emlékezetből).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük